Componenten

Door middel van componenten kan een centraal stofzuigsysteem volledig naar wens worden ingevuld. Zo wordt aan de hand van uw situatie bepaalt hoeveel leidingwerk er nodig is en kunt u kiezen uit verschillende type zuigslangen. Ook zijn er verschillende ledigingsmogelijkheden waar u uit kunt kiezen. U ziet de mogelijkheden hieronder.

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom Atimo Nederland?

  • Professionele oplossingen
  • Technisch deskundig advies
  • Grootste expertise van Nederland
  • Breedste assortiment van Nederland
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk
Componenten Assortiment

Componenten

Onder de componenten van een centraal stofzuigsysteem verstaan we de ledigingskleppen, zuigslangen en het leidingwerk dat het stofzuigsysteem af maakt. Zo worden deze componenten (en de rest van het stofzuigsysteem) altijd op basis van uw persoonlijke wensen binnen het bedrijf samengesteld, waardoor een stofzuigsysteem altijd op maat gemaakt is. Op basis van een technisch deskundig en vrijblijvend advies, informeren we u graag over de mogelijkheden binnen uw bedrijf.

Industrieel centraal zuigsysteem

Componenten

Componenten maken een centraal stofzuigsysteem compleet, te weten leidingwerk, ledigingskleppen en zuigslangen. Een uitgebreid assortiment leidingwerk zorgt ervoor dat we elke mogelijke situatie kunnen realiseren. Wilt u de stofzuiginstallatie buiten positioneren en het via leidingwerk mogelijk maken om binnen de stoffen en materialen op te zuigen? Natuurlijk kan dat! Of wilt u op meerdere verdiepingen afzuigpunten creëren zodat meerdere gebruikers gelijktijdig stoffen kunnen opzuigen? Ook dat is geen enkel probleem. Met het juiste leidingwerk kunnen we iedere gewenste situatie realiseren.

Naast leidingwerk speelt ook de vorm van lediging van opgezogen stoffen een belangrijk onderdeel van een centraal stofzuigsysteem. Diverse ledigingskleppen zorgen voor diverse ledigingsmogelijkheden. Zo zorgt een draaisluis voor constante lediging in gelijke hoeveelheden, terwijl bij een valklep de voorafscheider direct wordt geleegd zodra de vacuümunit uit wordt gezet. Bij schuif- en vlinderkleppen vindt er een heel gecontroleerde lediging plaats, doordat deze kleppen handmatig bediend kunnen worden. Door deze verschillende ledigingsmogelijkheden gebeurt lediging van de voorafscheider volledig naar wens van de klant.

Als laatste spelen zuigslangen een rol. Waar de ene situatie vraagt om zeer slijtvaste zuigslangen, prefereert de andere situatie flexibele zuigslangen. Wij hebben beide zuigslangen in het assortiment.

Neem contact op

Advies over componenten?

Door onze vakkennis en ervaring kunnen wij iedere zuigoplossing voorzien van de juiste componenten, zodat uw stofprobleem volledig naar wens wordt opgelost. Advies nodig? Neem gerust contact met ons op.

072 562 80 88
info@atimo-nederland.nl

Stel je vraag aan onze specialist

Direct contact.

Bel ons 072 562 80 88

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie