Zuigtoepassingen

Materialen

Zuigoplossingen voor elk stofprobleem in de industrie.

In de industrie komen tientallen verschillende soorten stoffen en materialen voor die opgezogen moeten worden. Het assortiment van Atimo Nederland is zeer breed toepasbaar, waardoor wij zuigoplossingen kunnen bieden voor bijna ieder stofprobleem. Hieronder krijgt u een indruk van de mogelijkheden.

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom Atimo Nederland?

  • Professionele oplossingen
  • Technisch deskundig advies
  • Grootste expertise van Nederland
  • Breedste assortiment van Nederland
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk
Materialen Assortiment

Stofvrij werken

Stofvrij werken is ontzettend belangrijk. Tijdens bouwwerkzaamheden op bouwplaatsen komen elke dag tientallen soorten stof vrij. Ook in de industrie heeft men iedere dag te maken met vrijkomend stof. Sommige stoffen zijn zelfs gezondheidsgevaarlijk, zoals asbest en kwartsstof. Wanneer (gezondheidsgevaarlijke) stoffen niet opgezogen en afgevoerd worden, kan dit een onveilige werkomgeving creëren en daarbij slecht voor de gezondheid van uw medewerkers zijn. Zorgen voor stofvrij werken is dan ook noodzakelijk. De vacuüm hoppers en centrale stofzuigsystemen van Atimo Nederland kunnen hiervoor zorgen. Voor onze krachtpatsers is niets te gek. Samen met u kijken we graag naar uw bedrijfssituatie, waarna we u graag van een vrijblijvend en op maat gemaakt advies voorzien. Neem gerust contact met ons op!

Stofvrij werken stofzuiginstallatie AtimoNederland  Mobiele stofzuiginstallatie centraal stofzuigsysteem AtimoNederland

Stofzuigsysteem

De stofzuigsystemen en mobiele vacuüm hoppers van Atimo Nederland zijn zeer breed toepasbaar. Zo zijn ze onder andere geschikt voor het opzuigen van asbest, beton- en steenstof, bulk, kwartsstof, straalgrit en voor zand zuigen.

Wilt u stoffen en morsgoed opzuigen vanaf een vast punt, bijvoorbeeld stof dat ontstaat tijdens productieprocessen? Met een centraal stofzuigsysteem van Atimo Nederland kunt u op ieder gewenst moment stof opzuigen en afvoeren naar een centraal punt. Ook is het mogelijk om met meerdere gebruikers gelijktijdig materiaal op te zuigen. Vormt het stof en materiaal zich steeds op andere plaatsen? Ook dat is voor ons geen probleem. Met onze mobiele stofzuiginstallaties kunt u zeer flexibel werken! Wat uw situatie ook is, Atimo heeft een geschikte zuigoplossing.

Direct contact.

Bel ons 072 562 80 88

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie