Materialen

Kelders leegzuigen

Alles voor het leegzuigen van kelders.

Het leegzuigen van kelders vergt een krachtige stofzuiginstallatie. Atimo Nederland beschikt over sterke krachtige vacuüm hoppers die hiervoor geschikt zijn. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom Atimo Nederland?

  • Professionele oplossingen
  • Technisch deskundig advies
  • Grootste expertise van Nederland
  • Breedste assortiment van Nederland
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk
Kelders leegzuigen Assortiment

Kelders leegzuigen

Kelders leegzuigen gebeurt om diverse redenen. Waar de één de kelder wilt ventileren, wilt de ander de kelder uitdiepen om er een extra ruimte van te maken. Wat uw beweegredenen ook zijn om kelders leeg te zuigen, het vergt een krachtige vacuüm hopper om dit te realiseren.

Een vacuüm hopper is een krachtige mobiele vacuümunit geschikt voor het opzuigen van droge stoffen. Atimo Nederland heeft twee van deze krachtpatsers in het assortiment, namelijk de DF25 en de DF40. Een DF vacuümaanhanger van Atimo Nederland is bij uitstek geschikt voor het leegzuigen van kelders. Zand, grond, steenpuin en andere droge materialen kunnen door deze vacuümhoppers eenvoudig opgezogen worden.

Het grote voordeel van de vacuüm hoppers van Atimo Nederland ten opzichte van andere zuigwagens is dat de afmetingen gunstig zijn. Zo zijn onze Dragonfly’s zeer flexibel inzetbaar doordat deze vacuüm hoppers eenvoudig te verplaatsen zijn middels een klein rijbewijs. Op deze manier kan de vacuüm unit ook op de wat moeilijk bereikbare plaatsen eenvoudig ingezet worden. Ook is de Dragonfly geschikt voor het opzuigen van materialen over lange afstanden, doordat deze stofzuigsystemen geschikt zijn voor zuigslangen met een lengte tot 120 meter. U kunt de stofzuiginstallatie op de door u gewenste plek neerzetten om vervolgens via de zuigslangen de kelders leeg te zuigen.

Kelders leegzuigen stofzuiginstallatie voor kelder leegzuigen AtimoNederland  Kelder leegzuigen vacuum hopper voor leegzuigen kelder AtimoNederland

Vacuüm hopper

De DF vacuüm hopper is standaard gebouwd op een aanhangwagen en bestaat uit een krachtige vacuüm unit met hopper. De vacuümunit wordt aangedreven door een gekoelde diesel brandstofmotor, welke een zeer krachtige lobben vacuümpomp aandrijft. Doordat deze droge stoffen wagen wordt aangedreven door een diesel brandstofmotor, is de DF vacuüm hopper volledig onafhankelijk van stroom. De DF25 heeft een vermogen van 23 kW, de DF40 heeft een vermogen van 55 kW. Daarnaast haalt de DF40 een vacuümniveau (onderdruk) van maar liefst 80%. Zand zuigen, grond zuigen en het opzuigen van allerlei steenpuin uit kelders is voor deze vacuüm hoppers geen enkel probleem. Met dit stofzuigsysteem is het mogelijk om tot 700 liter stof achtereen op te zuigen voordat de hopper volgezogen is. Wanneer de hopper volgezogen is, is deze eenvoudig te legen in bijvoorbeeld een Big Bag of stortbak. Door de volle Big Bag te vervangen voor een nieuwe kunt u eenvoudig en snel weer verder met de kelder leegzuigen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de talloze mogelijkheden door te nemen!

Direct contact.

Bel ons 072 562 80 88

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie