over Atimo plaatje

Maak kennis met ons team!

Edwin van Buuren

Projectleider
Technisch advies / ondersteuning
Verkoopadvies Heavy industry

Edwin is de drijvende kracht binnen Atimo. Hij begeleidt projecten tot in de perfectie en zorgt er altijd voor dat er geleverd wordt.

Verkoop en advies

Rick van Schepen

Verkoopadvies buitendienst
Technische ondersteuning
After sales

Rick regelt eigenlijk gewoon alles. Van verkoopadvies en technische ondersteuning tot after sales. Binnen no time bent u voorzien van de juiste machine!

Mike de Groot

Verkoop

Mike verkoopt machines als warme broodjes. Hij zorgt ervoor dat alle verkopen vloeiend verlopen en iedereen met een gerust hart naar bed kan.

Sjors Duineveld

Binnendienst

Sjors doet alles in de binnendienst. Hij zorgt ervoor dat binnenkomende zendingen in no time op de juiste plaats staan en regelt dat u uw stofzuiger in topconditie ontvangt.

Marina Boudewijn

Marketing en communicatie

Marina gaat bij elk project altijd net dat stapje verder waar anderen al lang gestopt zouden zijn, en dat ten goed van het eindproduct!

Marketing en communicatie

Chelsea Barret

Administratie en service

Chelsea Barrett is, naast dat het een onwijs toffe naam is, de persoon die de administratie verzorgt. Ze is de altijd vrolijke vogel als het gaat om service.

Administratie en service

Claudia Regeling

Administratie en service

Claudia is onze rots in de administratie. Ze houdt alle bonnetjes goed in de gaten en zorgt voor overzicht in de financiën.

Simon Mors

Monteur

Simon is een monteur van topklasse. Elk mankement aan een machine heeft hij zo gefixt. Zonder Simon zou de wereld al lang vergaan zijn.

Technische dienst

Sjors Kaandorp

Monteur

Sjors weet wel raad met een defect apparaat. Loopt uw machine in de hogere graad? Dan vindt hij in een handomdraai de kapotte draad.

Een fijne plek om te werken

Een blik
in ons magazijn

Specialisatie, vakkennis en ervaring zijn voor onze medewerkers net zo belangrijk als plezier in het werk en enthousiasme voor dit vak. Wij voorzien onze klanten van passende producten, innovatieve oplossingen en adequaat advies. Samen zorgen we ervoor dat mensen hygiënisch, veilig en gezond kunnen werken; dat machines tot voorbij hun levensduur goed blijven presteren en dat bedrijven kunnen blijven voldoen aan de strenger wordende wet- en regelgeving. Ons team is jong, hecht, enthousiast en goed op elkaar ingespeeld. Elke dag streven we samen naar het beste resultaat!

Contact opnemen

Verkoop & Advies

Meer weten over de mogelijkheden?

Administratie & Service

Heeft u een vraag? Mail ons!

Technische dienst

Technische vraag over een product?

Direct contact.

Bel ons 072 562 80 88

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen

Technisch deskundig advies

Landelijk servicenetwerk

Gerenommeerde merken

Vakkundige installatie

SluitenOm je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindtMeer weten