Zuigtoepassingen

Voor elke toepassing een geschikte zuigoplossing

Op zoek naar een zuigoplossing voor uw stofprobleem? Atimo Nederland heeft een uitgebreid assortiment industriële stofzuigers, vacuümunits en centrale stofzuigsystemen, zowel mobiel als centraal. Het maakt voor ons niet uit welk materiaal u op wilt zuigen of in welke industrie u actief bent. Wij hebben de oplossing!

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom Atimo Nederland?

  • Professionele oplossingen
  • Technisch deskundig advies
  • Grootste expertise van Nederland
  • Breedste assortiment van Nederland
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk
Zuigtoepassingen Assortiment

Zuigtoepassingen

Onze zware industriële stofzuigers en centrale stofzuigsystemen worden in tientallen industrieën ingezet voor het opzuigen van zeer diverse stoffen en materialen. Wat uw wensen ook zijn, het is allemaal mogelijk bij Atimo Nederland. Zo zijn onze zware industriële stofzuigers centraal te positioneren, maar zijn ze tevens zeer mobiel inzetbaar. Zo is het mogelijk om grote hoeveelheden stoffen en materialen op diverse locaties in te zetten en is het mogelijk, door slanglengtes tot 120 meter, het stof en materiaal over een grote afstand te verplaatsen. Naast een mobiele stofzuiginstallatie zijn er ook tientallen mogelijkheden voor een centraal stofzuigsysteem. Dit stofzuigsysteem heeft als voordeel dat opgezogen stoffen en materialen op een vaste plaats worden verzameld.

Zuigtoepassingen
Stofzuiger

Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij voor iedere bedrijfssituatie een passende en op maat gemaakte zuigoplossing kunnen bieden. Het assortiment van Atimo is zo breed, dat u bij ons terecht kunt voor ieder type stof: fijnstof, vloeistoffen, zand, brand- en explosiegevaarlijke stoffen maar ook gezondheidsgevaarlijke stoffen opzuigen is voor ons geen enkel probleem. Wij bieden het allemaal. Van een industriële stofzuiger tot zware Heavy Duty stofzuiginstallaties en van een kleine zuigwagen tot een compleet centraal stofzuigsysteem, het is allemaal mogelijk! Samen met u kijken we naar de beste zuigoplossing voor uw persoonlijke bedrijfssituatie en wensen.

Industrie

Verschillende industrieën krijgen te maken met verschillende soorten stof en materiaal dat verwijderd en opgezogen moet worden. Zo heeft de een te maken met brand- en explosiegevaarlijk stof, waar de ander juist te maken heeft met de strenge regels van bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie. Of wellicht wilt u gewoon zo snel mogelijk veel stof (bulk) opzuigen. Voor Atimo maakt het niet uit in welke industrie u werkzaam bent, we bieden zuigoplossingen voor alle stofproblemen. Ons brede assortiment maakt het mogelijk om iedere klant van een op maat gemaakte oplossing te voorzien.

Direct contact.

Bel ons 072 562 80 88

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie