Materialen

Zandzuiger

Snel en krachtig zand zuigen met deze zandzuigers.

Het opzuigen van zand gaat razendsnel met de zandzuigers van Atimo Nederland. Wij beschikken over zowel mobiele vacuümunits als centrale stofzuigsystemen voor het zuigen van zand. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom Atimo Nederland?

  • Professionele oplossingen
  • Technisch deskundig advies
  • Grootste expertise van Nederland
  • Breedste assortiment van Nederland
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk
Zandzuiger Assortiment

Zandzuiger 

Het inzetten van een zandzuiger zorgt ervoor dat grote hoeveelheden zand snel en eenvoudig opgezogen en afgevoerd kunnen worden. Wanneer zand verwijderd wordt door het zand te scheppen, is dit een langzaam, zwaar en niet-ergonomisch proces. Ook is het vaak een te grote klus voor één medewerker. Een zandzuiger brengt hier verandering in.

De zandzuigers van Atimo Nederland zijn zeer krachtig en werken zeer efficiënt. Wij beschikken over zowel mobiele vacuümunits als centrale stofzuigsystemen die geschikt zijn voor het zuigen van zand. Als u tijdens het zand zuigen zo flexibel mogelijk wilt zijn, dan is de Dragonfly vacuümaanhanger ideaal. De Dragonfly bestaat uit een vacuümunit met hopper op aanhangwagen. Doordat de Dragonfly standaard is gebouwd op een aanhangwagen, is deze zeer flexibel inzetbaar. Met een klein rijbewijs kan de Dragonfly eenvoudig en snel verplaatst worden naar de volgende locatie waar zand opgezogen dient te worden. Dit alles is mogelijk doordat deze vacuümwagen is uitgerust met een diesel aandrijving, waardoor deze unit geheel onafhankelijk is van stroom.

Vormt het op te zuigen zand zich altijd op dezelfde plaats? Dan biedt een centraal stofzuigsysteem voor zand uitkomst.

Zandzuiger zand opzuigen AtimoNederland   Zandzuiger zand verwijderen met centraal stofzuigsysteem AtimoNederland

Centrale stofzuigsystemen voor zand

Naast een mobiele vacuümaanhanger bieden wij ook centrale stofzuigsystemen aan die geschikt zijn voor het zuigen van zand. Een centraal stofzuigsysteem is altijd opgebouwd uit drie elementen, namelijk een vacuümunit, een voorafscheider en componenten (waaronder een zuigslang). Met een centraal stofzuigsysteem zuigt u het zand op met een zuigslang, waarna het zand via leidingwerk naar een voorafscheider wordt getransporteerd. In deze voorafscheider wordt het zand verzameld. Wanneer de voorafscheider volgezogen is kan deze eenvoudig geleegd worden in een Big Bag of stortbak. Zo kunt u het zand eenvoudig afvoeren of hergebruiken. De vacuümunit vormt de motor van het systeem. Zo hebben wij vacuümunits met een vermogen van 15 kW oplopend tot maar liefst 127 kW. Afhankelijk van uw bedrijfssituatie wordt de zwaarte van de vacuümunit bepaald, zodat de zuigkracht volledig is afgestemd op uw wensen.

Direct contact.

Bel ons 072 562 80 88

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie