Industrieel centraal zuigsysteem

Altijd een op maat gemaakt centraal stofzuigsysteem

Indien u diverse stoffen en materialen op wilt zuigen en wilt transporteren naar een centraal punt, biedt een industrieel centraal zuigsysteem uitkomst. Atimo realiseert al jarenlang maatoplossingen in de meest uiteenlopende branches. Hieronder krijgt u een idee van de mogelijkheden. Wat uw stofprobleem ook is, bij Atimo bent u aan het juiste adres!

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom Atimo Nederland?

  • Professionele oplossingen
  • Technisch deskundig advies
  • Grootste expertise van Nederland
  • Breedste assortiment van Nederland
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk
Industrieel centraal zuigsysteem Assortiment

Centraal stofzuigsysteem voor afzuiging stoffen

Voor een industrieel centraal stofzuigsysteem zijn ontzettend veel mogelijkheden. Een stofzuigsysteem wordt altijd samengesteld op basis van de situatie en de wensen van de klant. Of het nou gaat om het opzuigen van zand, betonstof, straalgrit, kwartsstof, asbest, etc. het is allemaal mogelijk bij Atimo Nederland B.V. Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden voor een centraal afzuigsysteem voor uw bedrijf en voorzien we u graag van een deskundig, technisch en op maat gemaakt advies.

Hieronder hebben we diverse centrale afzuigsystemen samengesteld, welke wij in het verleden reeds hebben mogen leveren aan onze klanten. In het overzicht ziet u hoe elk stofzuigsysteem is opgebouwd en welke stoffen opgezogen worden. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden. Wij hebben zeer veel stofzuigers en centrale stofzuigsystemen mogen leveren voor de afzuiging van de meest uiteenlopende stoffen in de meest diverse industrieën. Geen vraag is ons te gek en wij gaan geen project uit de weg!

Onderdelen voor een Industrieel centraal zuigsysteem

ballen-lijnen-wit.png

Industrieel centraal zuigsysteem

Wij maken uw systeem op maat

Een centraal stofzuigsysteem maakt het mogelijk om grote hoeveelheden stoffen en materialen op te zuigen en centraal te verzamelen. Het ontwerpen van een centraal stofzuigsysteem gebeurt altijd in samenspraak met de klant en wordt altijd volledig op maat gemaakt. Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen ze realiseren!

Mogelijkheden centraal stofzuigsysteem

Een centraal stofzuigsysteem is voor iedere klant en elke situatie anders. Zo heeft de één te maken met de strenge veiligheidseisen van een explosiegevaarlijke ATEX omgeving, terwijl de ander het liefst zo veel mogelijk en zo snel mogelijk stoffen wilt opzuigen (bulk zuigen).

Wat uw wensen en vereisten ook zijn, bij Atimo Nederland bent u aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring in de afzuigingsindustrie kunnen wij door onze luchttechniek expertise ervoor zorgen dat u wordt voorzien van een passend en op maat gemaakt centraal stofzuigsysteem. Ons assortiment centraal stofzuigsysteem is erg breed en divers, waardoor we uw bedrijf van het juiste, meest efficiënte en meest effectieve stofzuigsysteem voor de afzuiging van allerlei stoffen kunnen voorzien.

Centraalstofzuigsysteem Projecten AtimoNederland  Centraal stofzuigsysteem afzuiginstallatie Atimo

Voordelen stofzuigsysteem

Een industrieel centraal zuigsysteem biedt vele voordelen. Zo is één van de grootste voordelen dat een centraal stofzuigsysteem volledig naar wens van de klant wordt gebouwd en geïnstalleerd. Bij de inrichting van een centraal stofzuigsysteem wordt er gekeken naar het op te zuigen stof, het gewenste aantal afzuigpunten met het leidingwerk dat daar voor nodig is en naar de meest geschikte voorafscheider inclusief ledigingsmogelijkheden. Zo beschikt u over een stofzuigsysteem dat volledig geoptimaliseerd is op de afzuiging van het type stof dat u wenst te zuigen.

Een ander voordeel dat een centraal stofzuigsysteem aantrekkelijk maakt, is dat het mogelijk is om grote hoeveelheden stoffen en materialen langdurig achtereen op te zuigen (bulk zuigen). De stofzuigers waar het stofzuigsysteem uit bestaat beschikken over een zeer krachtig vermogen, waardoor bulk zuigen mogelijk is. De voorafscheiders waarmee een stofzuigsysteem is uitgerust, zorgen voor een grote opslagcapaciteit, waardoor langdurig achtereen zuigen mogelijk is.

Direct contact.

Bel ons 072 562 80 88

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie