Vloerzuigset

  • Vloerzuigset om vloeren gemakkelijk schoon te krijgen
  • Deze vloerzuigset is ook in RVS beschikbaar
Accessoires en onderdelen

Vloerzuigset

Deze vloerzuigset is geschikt voor het reinigen en stofvrij maken van uw vloer. Dankzij de brede zuigmond kunt u snel brede banen trekken. De vloerzuigset is gemakkelijk aan te sluiten op uw industriële stofzuiger door de zuigslang op de zuigbuis te bevestigen. De vloerzuigmond is te verkrijgen met borstels voor het zuigen van droge materialen en met rubbers voor het zuigen van natte materialen. Dankzij de wieltjes onder de vloerzuigmond hoeft u deze niet op te tillen, maar rolt deze vloeiend over het oppervlakte.

Deze vloerzuigset is te verkrijgen met verschillende diameter aansluitingen, namelijk 40 mm, 50 mm en 70 mm. Daarnaast is deze vloerzuigset optioneel te verkrijgen in RVS uitvoering.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Atimo
Inlaat diameter40 / 50 / 70 mm

Niet helemaal wat u zoekt?

Wij maken dit systeem op maat.

Elk centraal stofzuigsysteem is altijd een maatoplossing. Een goede analyse van de werkomgeving en uw specifieke wensen zijn een belangrijke eerste stap. In de eerste fase staan wij daar samen met de klant uitgebreid bij stil. Daarna is alles mogelijk. Zo hebben we centrale stofzuigsystemen met een hoogteverloop van 70 meter gerealiseerd. Meer weten? Neem contact op met Atimo Nederland! Wij vertellen u graag wat er mogelijk is voor uw organisatie en werkomgeving.

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons 072 562 80 88

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie