Zuigbuis rond met handgrepen

  • deze zuigbuis kan in een berg puin worden gestoken om deze weg te zuigen
  • in dit schema is de ronde zuigmuis goed te zien
Accessoires en onderdelen

Zuigbuis rond met handgrepen

Deze zuigbuis met ronde opening is geschikt om grote hoeveelheden granulair materiaal snel op te zuigen. Doordat deze zuigbuis gemaakt is van koolstofstaal is deze bestand tegen ruiger gebruik en daardoor geschikt voor de heavy duty industrie. Dit hulpstuk is beschikbaar met een aanzuigmond in vier maten: Ø80, Ø100, Ø120 en Ø150 mm. Dankzij de handvaten zijn de zuigbuis en zuigslang makkerlijker vast te houden en te verplaatsen. Dit maakt deze zuigbuis een fijn hulpstuk tijdens gebruik. 

Gemiddeld tot grote stoffen als grind, rijst, noten en zand zijn bij uitstek geschikt om op te zuigen met deze zuigbuis, in combinatie met een industriële stofzuiger. 

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Sibilia
Inlaat diameter80 / 100 / 120 / 150 mm
Afmetingen135 cm
Gewicht4,5 / 5,5 / 6 / 7 kg

Niet helemaal wat u zoekt?

Wij maken dit systeem op maat.

Elk centraal stofzuigsysteem is altijd een maatoplossing. Een goede analyse van de werkomgeving en uw specifieke wensen zijn een belangrijke eerste stap. In de eerste fase staan wij daar samen met de klant uitgebreid bij stil. Daarna is alles mogelijk. Zo hebben we centrale stofzuigsystemen met een hoogteverloop van 70 meter gerealiseerd. Meer weten? Neem contact op met Atimo Nederland! Wij vertellen u graag wat er mogelijk is voor uw organisatie en werkomgeving.

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons 072 562 80 88

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie