Vacuümunits

Een centraal stofzuigsysteem bestaat uit meerdere onderdelen, namelijk een vacuümunit, een voorafscheider en componenten. Een vacuümunit is de drijvende kracht van een centraal stofzuigsysteem en zorgt ervoor dat stoffen eenvoudig opgezogen kunnen worden.

Weet u niet precies welke vacuümunit het meest geschikt is voor u? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom Atimo Nederland?

  • Professionele oplossingen
  • Technisch deskundig advies
  • Grootste expertise van Nederland
  • Breedste assortiment van Nederland
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk
Vacuümunits Assortiment

Vacuümunits

Een vacuümunit vormt het hart en het centrale punt van de stofzuiginstallatie. Afhankelijk van het op te zuigen stof/materiaal en de persoonlijke wensen van de klant, wordt een vacuümunits geselecteerd. De vacuümunits van Atimo Nederland zijn leverbaar met een vermogen tussen de 15 kW en 127 kW. Daarnaast kunnen deze vacuümunits zowel als centraal stofzuigsysteem (vaste opstelling) gepositioneerd worden, maar is het ook mogelijk om de vacuümunits mobiel in te zetten.

Industrieel centraal zuigsysteem

Vacuümunits

Een industrieel centraal zuigsysteem bestaat uit drie onderdelen, namelijk een vacuümunit, een voorafscheider en componenten. Een vacuümunit is het hart en het centrale punt van de stofzuiginstallatie. Deze vacuümunits zijn leverbaar met een vermogen tussen de 15 kW en 127 kW. Afhankelijk van het op te zuigen stof, de hoeveelheid stof en de snelheid waarmee het stof opgezogen dient te worden, wordt een vacuümunit geselecteerd.

Deze vacuümunits zijn geschikt voor het opzuigen van allerlei typen stof, waaronder zand, straalgrit, asbest, kwartsstof, granulair en beton- en steenstof. Deze vacuümunits kunnen centraal opgesteld worden om te dienen als een centraal stofzuigsysteem, maar kunnen ook mobiel ingezet worden, doordat ze verplaatsbaar zijn met een heftruck. In combinatie met een voorafscheider voor het vergroten van de opslagcapaciteit van stoffen en materialen, vormt de vacuümunit dan een sterke, krachtige en breed inzetbare stofzuiginstallatie.

Met onze vacuümunits kunt u alle kanten op. Vindt u het lastig in te schatten welke vacuümunit het beste past bij uw situatie? Wij voorzien u graag van een vrijblijvend en op maat gemaakt advies. Samen met u kijken we naar de beste oplossing voor uw stofprobleem!

Neem contact op

Advies over vacuümunits?

Welke vacuümunit het meest
geschikt is voor u hangt volledig af
van uw bedrijfssituatie en het type op te zuigen stof. Met onze vakkennis en ervaring kunnen wij u de juiste zuigoplossing bieden. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies!

072 562 80 88
info@atimo-nederland.nl

Stel je vraag aan onze specialist

Direct contact.

Bel ons 072 562 80 88

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie