Producten

Producten

Mobiele en centrale stofzuigsystemen van Atimo om de werkomgevingen volledig stofvrij te maken.

De stofzuigsystemen en mobiele vacuüm hoppers van Atimo Nederland zijn zeer breed toepasbaar. Zo zijn ze onder andere geschikt voor het opzuigen van asbest, beton- en steenstof, bulk, kwartsstof, straalgrit en voor zand zuigen.

Wilt u stoffen en morsgoed opzuigen vanaf een vast punt, bijvoorbeeld stof dat ontstaat tijdens productieprocessen? Met een centraal stofzuigsysteem van Atimo Nederland kunt u op ieder gewenst moment stof opzuigen en afvoeren naar een centraal punt. Ook is het mogelijk om met meerdere gebruikers gelijktijdig materiaal op te zuigen. Vormt het stof en materiaal zich steeds op andere plaatsen? Ook dat is voor ons geen probleem. Met onze mobiele stofzuiginstallaties kunt u zeer flexibel werken! Wat uw situatie ook is, Atimo heeft een geschikte zuigoplossing.

Centraal stofzuigsysteem voor de Heavy Duty industrie. Geschikt voor zware reinigingswerkzaamheden!

Een centraal stofzuigsysteem is veelal de juiste oplossing voor toepassingen in de zware industrie. In de zware industrie komen zware stoffen en materialen morsgoed vrij die opgezogen dienen te worden. Het opzuigen van deze stoffen en materialen vergt dan ook een krachtige vacuümunit. Atimo Nederland heeft een breed assortiment van deze krachtige vacuümunits, die volledig ingericht en opgebouwd kunnen worden naargelang het type op te zuigen stof.

Heeft u tijdens productieprocessen veel last van morsgoed en wenst u dit morsgoed in korte tijd achtereen op te zuigen? Geen enkel probleem voor Atimo Nederland! Met een op maat gemaakt centraal stofzuigsysteem kunt u deze stoffen in grote hoeveelheden achter elkaar opzuigen. Het toevoegen van meerdere afzuigpunten maakt het mogelijk om met meerdere gebruikers gelijktijdig morsgoed op te zuigen. De inzet van een voorafscheider zorgt er tevens voor dat het hergebruik van opgezogen materialen mogelijk is.

Naast een centraal stofzuigsysteem biedt Atimo Nederland ook een mobiele stofzuiginstallatie voor de zware industrie. De Dragonfly vacuüm hopper bestaat uit een krachtige vacuümunit (55 kW vermogen) en een vacuüm hopper met een opslagcapaciteit van 710 liter. Doordat dit stofzuigsysteem standaard op een aanhangwagen is gebouwd, kan deze stofzuiginstallatie eenvoudig met een klein rijbewijs naar iedere gewenste positie verplaatst worden.

Atimo Nederland heeft deze stofzuigsystemen zowel in de verkoop als in de verhuur. Zo kunt u deze stofzuiginstallaties inzetten voor een tijdelijke klus of om de zuigkracht en zuigefficiëntie van deze stofzuigsystemen te ervaren alvorens u tot aanschaf overgaat.

Direct contact.

Bel ons 072 562 80 88

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen

Technisch deskundig advies

Landelijk servicenetwerk

Gerenommeerde merken

Vakkundige installatie